Dank je wel, meester - Rupsje Nooitgenoe

'Dank je wel, meester' is het allerleukste afscheidscadeautje of bedankje voor de meester. Met niemand minder dan Rupsje Nooitgenoeg in de hoofdrol!

Dit kleine, hartverwarmende Rupsje Nooitgenoeg-boekje vormt een lief bedankje voor kleutermeesters. Voor aan het eind van het schooljaar, de verjaardag van de meester, of gewoon omdat je de mensen die zo vormend en belangrijk zijn in het leven van een kind even in
het zonnetje wilt zetten. 'Dank je wel, meester' laat zien hoezeer zijn leuke lessen gewaardeerd worden en is de ideale manier om de meester te vertellen dat hij de beste van de wereld is.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog altijd een feest om te lezen.
Lees verder
  • delivery (1)
    Gratis verzending

    vanaf € 35,00

  • Slim vectorobject kopiëren 13.png
    Ook af te halen

    in de winkel

Dank je wel, meester - Rupsje Nooitgenoe

ISBN: 9789025776367
Auteur: Carle, Eric
Status: Leverbaar
Pagina's: 32
Uitgever: Gottmer
Bij voorraadartikelen geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis De afleverdatum kan afwijken in geval van drukte bij PostNL.

6,99