Spel 7 street

Bestelnummer: 8717953227003
Samenvatting 7-Street is een tactisch kaartspel voor jong en oud en staat garant voor véél speelplezier met vrienden en familie.

In het spel probeert iedere speler of team tijdens de speelrondes zoveel mogelijk punten te verzamelen. Degene die als eerste 5000 punten heeft, wint. Het hoofddoel in de speelrondes is om 7-Streets te maken. Dit zijn verzamelingen van minimaal 7 dezelfde getalkaarten (evt. aangevuld met jokerkaarten). 7-Streets leveren extra bonuspunten op. Tevens heb je minstens één 7-Street nodig om de punten op tafel te mogen tellen.

Het is belangrijk om tijdens het spel goed op te letten welke kaarten de spelers op de tafel neerleggen en afleggen op de aflegstapel. Dit kan je waardevolle informatie geven over welke kaarten jij waarschijnlijk kan afleggen op de aflegstapel zonder dat deze gepakt wordt door de speler na jou, maar je tegenstander kan je ook om de tuin leiden… Dus let goed op welke kaart je aflegt, want 1 verkeerde kaart op de aflegstapel kan grote gevolgen hebben!
€ 9,95

  • Boven de €35,- gratis verzending
  • Ook af te halen in de winkel
  • Binnen 3 werkdagen in huis
  • GROOT assortiment boeken